top news

EDUCATION

INITIATIVA LUI PATRICK: EDUCATIA IN IZOLARE

Sâmbătă, 21 Martie 2020 11:59

Maestrul parului lung, Patrick Cameron, a inteles ca traim niste vremuri dificile si a descoperit o modalitate inspirationala pentru stilistii din intreaga lume pe care  ii ajuta sa gaseasca un loc fericit. Astfel a lansat platforma “Educare in izolare”.

Patrick a folosit Instagram Live pentru a lansa “Educare in izolare” dedicat fanilor sai de pe tot globul. In timp ce telespectatorii de pe toate cele patru colturi ale lumii se adapteaza, Patrick a explicat formatul emisiunilor saptamanale, care vor oferi coaforilor un tutorial pas cu pas si posibilitatea de a pune intrebari atat lui Patrick, cat si directorului sau creativ Marco Erbi, dar si de a primi raspunsurile in timp real.

Oferind indicii si sfaturi despre crearea lookului legendar pentru parul lung, Patrick va arata o tunsoare noua in fiecare saptamana si va prezenta produsele si instrumentele pe care le-a folosit pentru a crea aspectul. In prima emisiune, Patrick s-a concentrat pe intrebarea cea mai frecventa - „Ce aveti in geanta de kit?” spectatorii lui trebuie sa aiba anumite instrumente, inclusiv renumita perie Patrick Cameron Brush.

„Acesta este un proiect foarte interesant pentru mine. Sunt incantat sa am oportunitatea de a motiva si a captiva coaforii din intreaga lume, atunci cand multi sunt supusi izolarii. Dezvoltarea abilitatilor noastre este fundamentala pentru cresterea noastra in calitate de coafori si emisiunile mele sunt modalitatea perfecta de a face acest lucru.”, a spus Patrick.

Folosind functia de streaming live atat pe Instagram cat si pe Facebook, in saptamani alternative, Patrick va prezenta „Educare in izolare” in fiecare luni, la ora 10.30, urmand ca urmatoarea sesiune sa aiba loc ca o transmisiune Facebook Live, luni 23 martie 2020.

 

Related items

  • MIKE VINCENT ESTE NOUL PRESEDINTE AIPP 21 Martie 2020

    AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) este incantata sa anunte ca, incepand cu 31 ianuarie 202, veteranul industriei Mike Vincent a fost numit noul presedinte al AIPP.

  • GOLDWELL PREZINTA ELUMENATION COOL CHIC 21 Martie 2020

    Incepand cu aceasta toamna, clientii salonului vor fi incantati de culorile stralucitoare cu luminozitate neasteptata care ii asteapta in toate saloanele Goldwell.

  • IUBESTI BLONDUL? ILLUMINAGE ESTE TEHNICA DE COLORARE A ACESTEI VERI 21 Martie 2020

    Daca iti place balayage, atunci vei iubi Illuminage. Tranzitii delicate si perfecte intre lumina si umbra , o noua luminozitate a parului si un rezultat care vizeaza un aspect natural.

  • INSPIRE 2020 ARE LOC ONLINE 21 Martie 2020

    Evenimentul educational si inspirational al verii organizat de catre Asociatia Coaforilor Freelanceri are loc in luna iunie, dar  experienta fizica a acestuia va fi inlocuita cu cea online.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script