top news

EVENTS/NEWS

Eveniment de Lansare Estetica India

Joi, 18 Iulie 2024 08:15

Estetica India debuteaza in stil grandios la evenimentul de lansare din New Delhi.

 

Estetica, revista de renume mondial pentru profesionistii din domeniul coafurii, a sarbatorit lansarea grandioasa a editiei sale din India printr-un eveniment magnific in data de sambata, 29 iunie. Petrecerea de lansare Estetica India a avut loc la prestigiosul hotel Shangri-La din New Delhi, aducand impreuna lideri din industrie si experti in frumusete din intreaga tara. Seara a avut un spectacol captivant de moda creat de celebrul designer Archana Kochhar. Contribuind la farmecul serii, actrita de Bollywood si modelul renumit Malaika Arora a stralucit pe podium in calitate de vedeta a show-ului.

Luca Pissimiglia, directorul general al Estetica, a dezvaluit prima editie a Estetica India impreuna cu Malaika Arora, si proprietarii Estetica India, Rakeysh Kumar si Sonal Kothari. De asemenea, la eveniment a participat Luca Piattelli, celebru hairstylist, designer de moda si antreprenor, insotit de sotia sa Katia.

Reteaua Estetica a sarbatorit cu mandrie lansarea celei de-a 20-a editii prin introducerea Estetica India, alaturi de noua editie pentru Orientul Mijlociu. Aceasta expansiune aduce numarul total de editii Estetica la 20 in intreaga lume. Estetica este prezenta in peste 60 de tari, cu o circulatie globala combinata (print si digital) de peste 415.000 de exemplare, consolidandu-si statutul de lider in domeniul revistelor de coafura pentru profesionisti la nivel global.

Lansarea Estetica India a captat atentia media si televiziunilor, subliniind importanta sosirii acestei prestigioase reviste in tara. Evenimentul a evidentiat rolul crucial al Estetica in industria frumusetii si modei, promitand sa aduca trenduri globale si perspective profesionale pe piata indiana. Acest eveniment de referinta a demonstrat angajamentul Estetica de a-si extinde influenta si de a-si mentine reputatia ca resursa excelenta pentru profesionistii din domeniul frumusetii la nivel mondial.

Insasi Malaika Arora si-a exprimat recunostinta pentru participarea la grandiosul eveniment Estetica si a transmis bucuria sa de a fi vedeta serii in aceasta noapte magnifica.

 

 
  • Estetica India eveniment lansare



  • Estetica India eveniment lansare



  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script