top news

EVENTS/NEWS

Skeyndor si Fundatia CRIS Against Cancer premiate la VPC Green Beauty Awards

Marţi, 30 Iulie 2024 08:16

Skeyndor si Fundatia CRIS Against Cancer, premiate pentru Cea Mai Buna Initiativa Verde de Solidaritate in cea de-a IV-a editie a VPC Green Beauty Awards.

 

Marca de cosmetice profesionale lider in industrie a castigat premiul de aur la categoria Cea Mai Buna Initiativa Verde de Solidaritate in cea de-a IV-a editie a Green Beauty Awards pentru colaborarea sa cu Fundatia CRIS Against Cancer.

VPC Green Beauty Awards, organizate de Ventas de Perfumería y Estética, promoveaza si incurajeaza inovatiile si initiativele ecologice, sustenabile si de solidaritate in sectorul cosmeticelor, parfumurilor si ingrijirii personale din Spania.

Skeyndor, lider in cercetare, va dona 100.000 de euro Fundatiei CRIS Against Cancer pentru a finanta doua proiecte: metastazele melanomului la Centrul de Biologie Moleculara Severo Ochoa din Madrid si cancerul de san pozitiv hormonal la Spitalul Clínic din Barcelona.

Madrid, 11 iulie 2024 - Skeyndor a primit premiul de aur pentru Cea Mai Buna Initiativa Verde de Solidaritate in cea de-a IV-a editie a VPC Green Beauty Awards pentru colaborarea sa cu Fundatia CRIS Against Cancer. Concursul de frumusete organizat de Ventas de Perfumería y Estética are ca scop promovarea si incurajarea recunoasterii muncii companiilor care se remarca prin angajamentul lor fata de mediu si societate.

In cea de-a IV-a editie a VPC Green Beauty Awards, premiile au fost acordate entitatilor care s-au distins prin traiectoria, impactul sau proiectele lor si contributia lor la cresterea initiativelor ecologice si de solidaritate. Premiul pentru Cea Mai Buna Initiativa Verde de Solidaritate subliniaza angajamentul Skeyndor si Fundatia CRIS Against Cancer de a avansa impreuna in lupta impotriva cancerului, facand vizibila importanta cercetarii in tratamentul acestei boli.

Skeyndor a promovat cercetarea pe parcursul intregii sale istorii si, de aceea, a decis sa faca un pas in plus in angajamentul sau in lupta impotriva cancerului, semnand un acord de colaborare cu Fundatia CRIS Against Cancer, cu scopul de a promova si sensibiliza asupra importantei cercetarii in tratarea cancerului.

Skeyndor impartaseste valorile Fundatiei CRIS Against Cancer: cercetare, responsabilitate, progres stiintific si inovatie. Prin urmare, brandul de cosmetice profesionale va dona 100.000 de euro pentru a finanta o parte din doua proiecte de cercetare sustinute de Fundatia CRIS Against Cancer: cancerul de san pozitiv hormonal la Spitalul Clínic din Barcelona, condus de Dr. Aleix Prat, si metastazele melanomului la Centrul de Biologie Moleculara Severo Ochoa din Madrid, condus de Dr. Eduardo Balsa.

Proiectul CRIS privind cancerul de san pozitiv hormonal la Spitalul Clínic din Barcelona are ca obiectiv studierea in profunzime a motivului pentru care tumorile pozitive hormonal Her2 rezista la terapiile conventionale, analizand rolul imunoterapiei si tratamentele impotriva acestor tumori si va dezvolta strategii pentru detectarea lor in timpul diagnosticarii.

 

Proiectul CRIS privind metastazele in melanom la Centrul de Biologie Moleculara Severo Ochoa din Madrid are ca scop studierea proceselor urmate de celulele tumorale pentru a produce metastaze si astfel sa dezvolte tratamente care sa previna acest proces si, asa cum explica Dr. Balsa, „Pe parcursul anului in care am lucrat la proiect, am obtinut deja rezultate tangibile, descifrand o parte din enigma de ce unele celule prefera sa colonizeze un anumit organ in loc de altul; aceasta specificitate selectiva fata de unul sau altul este determinata de adaptarea metabolica a diferitelor celule”.

Related items

  • HAIR ICON STEPHEN MOODY SE ALATURA LUI PAUL MITCHELL 30 Iulie 2024

    John Paul Mitchell Systems anunta numirea noului director artistic, renumitului hairstylist si educator Stephen Moody.

  • ALTERNATIVE HAIR 2022 – LEGENDS 30 Iulie 2024

    Evenimentul global al anului a revenit LIVE! Alternative Hair 2022 – Legends va avea loc pe 9 octombrie 2022 la Troxy, un teatru Art-Deco din Stepney, Londra de Est.

  • CHARLIE MILLER PRIMESTE PREMIUL AIPP LEGEND 30 Iulie 2024

    AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) a avut marea placere de a prezenta prestigiosul 2021-2022 AIPP Legend Award renumitul Charlie Miller (Marea Britanie).

  • BEST SALON AWARD – WHAT’S UP IN PARIS: PARTICIPA ACUM! 30 Iulie 2024

    Revenind dupa o pauza de doi ani, cea de-a 7-a editie a Best Salon Award – What’s Up In Paris va avea loc la Paris, ca parte a MCB by Beauté Sélection 2022. Daca crezi ca designul salonului tau este deosebit de atractiv, de ce sa nu participi? Ai putea ajunge sa zbori in capitala Frantei pentru a ridica un premiu!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script